RESTAURACE HARENDA
Žďár nad Sázavou, Kontakt: Božena Dobiášová, tel.: 566 629 544, mobil: 731 406 472, e-mail: info@ala-gastro.cz
Otvírací doba
Po | 10 - 23 |
Út | 10 - 23 |
St | 10 - 23 |
Čt | 10 - 23 |
Pá | 10 - 24 |
So | 11 - 24 |
Ne | 11 - 22 |
POLEDNÍ MENU RESTAURACE HARENDA
Menu se podává od 10.00 do 14.00 hod.
Alergeny obsažené v jídle k nahlédnutí ve složkách u obsluhy
Pondělí 11.2.2019 | ||
Kmínová s vejcem (A1,3,7,9) | ||
1. | Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, hranolky (A1,7) | 95 Kč |
2. | Vepřová směs na majoránce a slanině,rýže (A1) | 89 Kč |
3. | Těstovinový salát s kukuřicí a hovězím masem (A1,3,7) | 89 Kč |
Úterý 12.2.2019 |
||
Maďarská zelná (A1,7,9) | ||
1. | Debrecínský guláš, houskový knedlík (A1,3,7) | 95 Kč |
2. | Kuřecí nudličky na paprice, těstoviny (A1,3,7) | 89 Kč |
3. | Krůtí játra na zbojnický způsob, bramboráčky (A1,3,7) | 89 Kč |
Středa 13.2.2019 | ||
Italská s tarhoňou (A1,3,7,9) | ||
1. | Brněnský řízek, rýže, okurka (A1,3,7) | 99 Kč |
2. | Jitrnicový prejt, zelí, mačkané brambory (A1,3,7) | 89 Kč |
3. | Smažené olomoucké tvarůžky, hranolky, tatarka (A1,3,7,10) | 95 Kč |
Čtvrtek 14.2.2019 | ||
Uzená s kroupami (A1,9) | ||
1. | Hovězí maso na čer. víně s kořenovou zeleninou, bramborové noky (A1,3,7) | 109 Kč |
2. | Steak z krkovičky, listový špenát, šťouchané brambory (A1,3,7) | 95 Kč |
3. | Špagety Carbonara (slanina,cibule, vejce) (A1,3,7) | 89 Kč |
Pátek 15.2.2019 |
||
Kulajda (A1,3,7,9) | ||
1. | Kuřecí Cordon bleu, šťouchané brambory s pažitkou a máslem (A1,3,7) | 109 Kč |
2. | Marinovaný pečený bůček, šťouchané brambory (A1,7) | 95 Kč |
3. | Povidlové kynuté knedlíky sypané mákem, maštěné máslem (A1,3,7) | 79 Kč |
Dezert: Povidlové kynuté knedlíky sypané mákem, maštěné máslem (A1,3,7) | 30 Kč |
Polévku je možné zaměnit za hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
Doplňkové menu pro celý týden:
Smažený vepř. řízek, mačkané brambory ,Sm. sýr, hranolky, tat. omáčka (A1,3,7)99 Kč
Alergeny obsažené v jídlech k nahlédnutí ve složkách u obsluhy
Každý pátek jsou pro Vás na baru připravena polední menu na následující týden.
Polední menu připravil kolektiv kuchařů. Hotová jídla vydáváme od 10.00 do 14.00 hod
Přijímáme stravenky TICKET RESTAURANT, SODEXHO PASS, CHÉQUE DÉJEUNER.
Dobrou chuť a příjemný pobyt přeje kolektiv restaurace HARENDA.
Informace a objednávky na tel. č.: 603 102 063 nebo e-mail: harenda@ala-gastro.cz