RESTAURACE HARENDA

Žďár nad Sázavou, Kontakt: Božena Dobiášová, tel.: 566 629 544, mobil: 731 406 472, e-mail: info@ala-gastro.cz

 Zasílat týdenní menu


Přejít na polední menu.

Otvírací doba

Po 10 - 23
Út 10 - 23
St 10 - 23
Čt 10 - 23
10 - 24
So 11 - 24
Ne 11 - 22

 




 
 

Týdenní menu ke stažení zde

POLEDNÍ MENU RESTAURACE HARENDA
Menu se podává od 10.00 do 14.00 hod.

 Alergeny obsažené v jídle k nahlédnutí ve složkách u obsluhy

  Pondělí 21.10.2019  
  Česnečka s bramborem (A1,9)  
1. Vepřové žebírko se sázeným vejcem, vařené brambory (A1,3) 109 Kč
2. Kuřecí steak s máslovou kukuřicí, hranolky (A1) 109 Kč
3. Těstovinový salát s tuňákem a sýrem (A1,3,4,7) 99 Kč
     
  Úterý 22.10.2019
 
  Dršťková (A1)  
1. Segedínský guláš,houskový knedlík (A1,3,7) 109 Kč 
2. Hubertova směs (slanina, brusinky), rýže (A1) 99 Kč
3. Smažené olomoucké tvarůžky, vařené brambory, tatarka (A1,3,7,10) 109 Kč
     
  Středa 23.10.2019  
  Fazolová s párkem (A1,9)  
1. Smažený řízek z krkovičky, bramborový salát (A1,3,7,10) 109 Kč
2. Kuřecí paličky barbecue, jasmínová rýže (A1) 99 Kč
3. Zeleninové lečo s vejci, klobása, chléb (A1,3,7) 99 Kč
     
  Čtvrtek 24.10.2019  
  Zabíjačková s kroupami (A1,9)  
1. Moravský vrabec se špenátem, bramborový knedlík (A1,3,7) 109 Kč
2. Kuřecí plátek se slaninou a uzeným sýrem, opečené brambory (A7) 99 Kč
3. Filé z tresky na rajčatech, šťouchané brambory (A1,4,7) 109 Kč
     
  Pátek 25.10.2019
 
  Kuřecí vývar s nudlemi (A1,3,7,9)  
1. Vídeňská hovězí roštěná, jasmínová rýže (A1) 109 Kč
2. Vepřová jehla se zeleninou, šťouchané brambory (A7) 109 Kč
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (A1,3,7) 89 Kč
  Dezert: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (A1,3,7) 39 Kč

 

Polévku je možné zaměnit za hovězí vývar s nudlemi a zeleninou       
Doplňkové menu pro celý týden:


Smažený vepř. řízek, mačkané brambory  ,Sm. sýr, hranolky, tat. omáčka (A1,3,7) 124 Kč
Alergeny obsažené v jídlech k nahlédnutí ve složkách u obsluhy



Každý pátek jsou pro Vás na baru připravena polední menu na následující týden.
Polední menu připravil kolektiv kuchařů. Hotová jídla vydáváme od 10.00 do 14.00 hod
Přijímáme stravenky TICKET RESTAURANT, SODEXHO PASS, CHÉQUE DÉJEUNER.
 


Dobrou chuť a příjemný pobyt přeje kolektiv restaurace HARENDA.

Informace a objednávky na tel. č.:  603 102 063 nebo e-mail: harenda@ala-gastro.cz

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies