RESTAURACE HARENDA

Žďár nad Sázavou, Kontakt: Božena Dobiášová, tel.: 566 629 544, mobil: 731 406 472, e-mail: info@ala-gastro.cz

 Zasílat týdenní menu


Přejít na polední menu.

Otvírací doba

Po 10 - 23
Út 10 - 23
St 10 - 23
Čt 10 - 23
10 - 24
So 11 - 24
Ne 11 - 22

 




 
 

Týdenní menu ke stažení zde

POLEDNÍ MENU RESTAURACE HARENDA
Menu se podává od 10.00 do 14.00 hod.

 Alergeny obsažené v jídle k nahlédnutí ve složkách u obsluhy

  Pondělí 19.8.2019  
  Bramborová (1,9)  
1. Pečená krkovice na červené cibulce a pivu, šťouchané brambory (A1,7) 109Kč
2. Kuřecí stehýnko po zbojnicku, rýže (A1) 99 Kč
3. Listový salát s kousky lososa, bylinkový dip, bageta (A1,3,4,7) 99 Kč
     
  Úterý 20.8.2019
 
  Cuketový krém (A1,9)  
1. Námořnické maso (červené víno, protlak, hrášek), dušená rýže (A1) 109 Kč 
2. Výpečky, dušený špenát, vařené brambory (A1,3,7) 99 Kč
3. Smažený duo sýr, hranolky, tatarka (A1,3,7) 109 Kč
     
  Středa 21.8.2019  
  Hovězí vývar s masem a tarhoňou (A1,3,7,9)  
1. Vepřový gyros, vařené brambory, česnekový dip (A1,3,7) 109 Kč
2. Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (A1,3,7) 99 Kč
3. Listový salát s červenou řepou, ořechy a kuřecím masem, toust (A1,3,7) 99 Kč
     
  Čtvrtek 22.8.2019  
  Čočková s párkem (A1,9)  
1. Smažený mletý řízek, vařené brambory, okurkový salát (A1,3,7) 109 Kč
2. Zeleninový salát, grilovaný hermelín, bageta (A1,3,7) 99 Kč
3. Vepřová játra na cibulce, rýže (A1) 99 Kč
     
  Pátek 23.8.2019
 
  Kuřecí s masem a nudlemi (A1,3,7,9)  
1. Kuřecí flamendr, opečené brambory (A1,7) 109 Kč
2. Domácí sekaná, bramborový salát (A1,3,7,10) 99 Kč
3. Rýžový nákyp s meruňkami (A1,3,7) 95 Kč
  Dezert:  Rýžový nákyp s meruňkami (A1,3,7) 35 Kč

 

Polévku je možné zaměnit za hovězí vývar s nudlemi a zeleninou       
Doplňkové menu pro celý týden:

Polévka k doplňkovému menu                      15 Kč

Smažený vepř. řízek, mačkané brambory  ,Sm. sýr, hranolky, tat. omáčka (A1,3,7) 109 Kč
Alergeny obsažené v jídlech k nahlédnutí ve složkách u obsluhy



Každý pátek jsou pro Vás na baru připravena polední menu na následující týden.
Polední menu připravil kolektiv kuchařů. Hotová jídla vydáváme od 10.00 do 14.00 hod
Přijímáme stravenky TICKET RESTAURANT, SODEXHO PASS, CHÉQUE DÉJEUNER.
 


Dobrou chuť a příjemný pobyt přeje kolektiv restaurace HARENDA.

Informace a objednávky na tel. č.:  603 102 063 nebo e-mail: harenda@ala-gastro.cz

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies