ALA - GASTRO I GAME

Žďár nad Sázavou, Kontakt: Božena Dobiášová, tel.: 566 629 544, mobil: 731 406 472, e-mail: info@ala-gastro.cz

ALA - GASTRO - provozování restaurace
Novinky - Akce

       

Osobní dotazník ke stažení ZDE. Na výzvu zaměstnavatele nebo jeho zástupce stáhněte dokument, vyplňte jej a zašlete na e-mail info@ala-gastro.cz

Týdenní menu ke stažení zde

POLEDNÍ MENU RESTAURACE HARENDA
Menu se podává od 10.00 do 14.00 hod.

 Alergeny obsažené v jídle k nahlédnutí ve složkách u obsluhy

  Pondělí 14.1.2019  
  Hovězí vývar s těstovinou (A1,9)  
1. Krůtí řízek v kukuřičné strouhance, bramborové pyré (A1,3,7) 99 Kč 
2. Dušený špenát, sázená vejce 2kusy, mačkané brambory (A1,3,7) 89 Kč
3. Klobása s hrachovou kaší, chléb, okurek (A1,3,7) 89 Kč
     
  Úterý 15.1.2019
 
  Horačka (A1)  
1. Rajská omáčka s hovězím masem, houskový knedlík (A1,3,7) 95 Kč 
2. Vepřenky, mačkané brambory, zelný salát s koprem (A1,3,7) 89 Kč
3. Tagliatelle se žampiony a kuřecím masem a smetanou (A1,3,7) 89 Kč
     
  Středa 16.1.2019  
  Frankfurtská (A1,9)  
1. Sekaný hovězí biftek s vejcem, sýrem, hranolky, tatarka (A1,3,7,10) 99 Kč
2. Pečené jelítko, zelí, bramborový knedlík (A1,3,7) 95 Kč
3. Kuřecí směs Havaj (ananas), rýže (A1) 89 Kč
     
  Čtvrtek 17.1.2019  
  Pórková s vejcem (A1,3,9)  
1. Plec na česneku, zelí, houskový knedlík (A1,3,7) 95 Kč
2. Lasagne s kuřecím masem, rajčaty a sýrovou omáčkou (A1,3,7) 89 Kč
3. Anglická játra, mačkané brambory, tatarka (A1,3,7,10) 89 Kč
     
  Pátek 18.1.2019
 
  Kuřecí vývar s masem a tarhoňou (A1,3,7,9)  
1. Roštěnka na houbách, jemný knedlík (A1,3,7) 109 Kč
2. Kuřecí stehýnko na máslových žampionech, jasmínová rýže 95 Kč
3. Tvarohová žemlovka s meruňkami (A1,3,7) 79 Kč
  Dezert: Tvarohová žemlovka s meruňkami (A1,3,7) 30 Kč

 

Polévku je možné zaměnit za hovězí vývar s nudlemi a zeleninou       
Doplňkové menu pro celý týden:
Smažený vepř. řízek, mačkané brambory  ,Sm. sýr, hranolky, tat. omáčka (A1,3,7)99 Kč
Alergeny obsažené v jídlech k nahlédnutí ve složkách u obsluhy



Každý pátek jsou pro Vás na baru připravena polední menu na následující týden.
Polední menu připravil kolektiv kuchařů. Hotová jídla vydáváme od 10.00 do 14.00 hod
Přijímáme stravenky TICKET RESTAURANT, SODEXHO PASS, CHÉQUE DÉJEUNER.
 


Dobrou chuť a příjemný pobyt přeje kolektiv restaurace HARENDA.

Informace a objednávky na tel. č.:  603 102 063 nebo e-mail: harenda@ala-gastro.cz

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies