ALA - GASTRO I GAME

Žďár nad Sázavou, Kontakt: Božena Dobiášová, tel.: 566 629 544, mobil: 731 406 472, e-mail: info@ala-gastro.cz

ALA - GASTRO - provozování restaurace
Novinky - Akce

       

Osobní dotazník ke stažení ZDE. Na výzvu zaměstnavatele nebo jeho zástupce stáhněte dokument, vyplňte jej a zašlete na e-mail info@ala-gastro.cz

Týdenní menu ke stažení zde

POLEDNÍ MENU RESTAURACE HARENDA
Menu se podává od 10.00 do 14.00 hod.

 Alergeny obsažené v jídle k nahlédnutí ve složkách u obsluhy

  Pondělí 18.3.2019  
  Kapustová (A1,7,9)  
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek (A1,3,7) 109 Kč 
2. Vepřové nudličky na čínský způsob, jasmínová rýže (A1) 99 Kč
3. Zeleninový salát s vepřovými nudličkami a krutony, bylinkový dip (A1,3,7) 95 Kč
     
  Úterý 19.3.2019
 
  Kmínová s vejcem a pórkem (A1,3,9)  
1. Kuřecí plátek s nivou, mačkané brambory (A1,3,7,10) 95 Kč 
2. Smažené filé, bramborové pyré maštěné máslem (A1,3,4,7) 95 Kč
3. Vepřová játra po cikánsku, rýže (A1,3,7) 95 Kč
     
  Středa 20.3.2019  
  Gulášová (A1,9)  
1. Hovězí na žampionech, těstoviny (A1,3,7) 109 Kč
2. Smažené duo sýrů, mačkané brambory, tatarka (A1,3,7,10) 109 Kč
3. Italské lasagne sypané parmezánem (A1,3,7) 95 Kč
     
  Čtvrtek 21.3.2019  
  Hovězí vývar se zeleninou a tarhoňou (A1,3,7,9)  
1. Kuře ala kachna, zelí s jablky, bramborový knedlík (A1,3,7) 99 Kč
2. Vepřová pikantní směs, opečené brambory (A1) 99 Kč
3. Krůtí játra na zeleném pepři, rýže (A1) 95 Kč
     
  Pátek 22.3.2019
 
  Čočková (A1,9)   
1. Kančí gulášek, houskový knedlík (A1,3,7) 109 Kč
2. Filé z tresky na citronové omáčce, dušená zelenina, brambory (A1,4,7) 99 Kč
3. Taštičky sypané mákem, maštěné máslem (A1,3,7) 85 Kč
  Dezert: Taštičky sypané mákem, maštěné máslem (A1,3,7) 35 Kč

 

Polévku je možné zaměnit za hovězí vývar s nudlemi a zeleninou       
Doplňkové menu pro celý týden:
Smažený vepř. řízek, mačkané brambory  ,Sm. sýr, hranolky, tat. omáčka (A1,3,7)99 Kč
Alergeny obsažené v jídlech k nahlédnutí ve složkách u obsluhy



Každý pátek jsou pro Vás na baru připravena polední menu na následující týden.
Polední menu připravil kolektiv kuchařů. Hotová jídla vydáváme od 10.00 do 14.00 hod
Přijímáme stravenky TICKET RESTAURANT, SODEXHO PASS, CHÉQUE DÉJEUNER.
 


Dobrou chuť a příjemný pobyt přeje kolektiv restaurace HARENDA.

Informace a objednávky na tel. č.:  603 102 063 nebo e-mail: harenda@ala-gastro.cz

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies