ALA - GASTRO I GAME

Žďár nad Sázavou, Kontakt: Božena Dobiášová, tel.: 566 629 544, mobil: 731 406 472, e-mail: info@ala-gastro.cz

ALA - GASTRO - provozování restaurace
Novinky - Akce

       

Osobní dotazník ke stažení ZDE. Na výzvu zaměstnavatele nebo jeho zástupce stáhněte dokument, vyplňte jej a zašlete na e-mail info@ala-gastro.cz

Týdenní menu ke stažení zde

POLEDNÍ MENU RESTAURACE HARENDA
Menu se podává od 10.00 do 14.00 hod.

 Alergeny obsažené v jídle k nahlédnutí ve složkách u obsluhy

  Pondělí 20.5.2019  
  Zabíjačková s kroupami (A1,3,7,9)  
1. Katův šleh speciál, rýže (A1) 99 Kč
2. Smažený duo sýr, vařené brambory, tatarka (A1,3,7,10) 109 Kč
3. Zeleninové lečo s vejci, šunková klobása, chléb (A1,3,7) 95 Kč
     
  Úterý 21.5.2019
 
  Hrachová (A1,9)  
1. Vepřové medailonky na fazolkách se slaninou, vařené brambory (A1,3,7) 99 Kč 
2. Kuřecí kung-pao , rýže (hranolky) (A1,8) 99 Kč
3. Špagety alio olio (A1,3,7) 95 Kč
     
  Středa 22.5.2019  
  Koprová s bramborem (A1,3,7,9)  
1. Krůtí řízek, bramborová kaše, okurek (A1,3,7,10) 109 Kč
2. Čevabčiči (hořčice, cibule), šťouchané brambory (A1,3,7,10) 99 Kč
3. Filátko ze pstruha, jarní salátek, křehké plátky (A1,3,4,7) 109 Kč
     
  Čtvrtek 23.5.2019  
  Květáková (A1,3,7,9)  
1. Svíčková omáčka na ruský způsob, houskový knedlík (A1,3,7) 109 Kč
2. Kuře alá bažant, šťouchačky s jarní cibulkou (A1,7) 99 Kč
3. Vepřové rizoto s parmazánem, okurka (A1,3,7) 95 Kč
     
  Pátek 24.5.2019
 
  Hovězí vývar s játrovou rýží a nudlemi (A1,3,9)  
1. Kančí guláš, špekový knedlík (A1,3,7) 109 Kč
2. Rybí špíz se zeleninou a citronovou omáčkou, vařené brambory (A1,4,7) 99 Kč
3. Rýžová kaše se švestkovým přelivem na karamelu (A1,3,7) 85 Kč
  Dezert:   Rýžová kaše se švestkovým přelivem na karamelu (A1,3,7) 35 Kč

 

Polévku je možné zaměnit za hovězí vývar s nudlemi a zeleninou       
Doplňkové menu pro celý týden:
Smažený vepř. řízek, mačkané brambory  ,Sm. sýr, hranolky, tat. omáčka (A1,3,7)99 Kč
Alergeny obsažené v jídlech k nahlédnutí ve složkách u obsluhy



Každý pátek jsou pro Vás na baru připravena polední menu na následující týden.
Polední menu připravil kolektiv kuchařů. Hotová jídla vydáváme od 10.00 do 14.00 hod
Přijímáme stravenky TICKET RESTAURANT, SODEXHO PASS, CHÉQUE DÉJEUNER.
 


Dobrou chuť a příjemný pobyt přeje kolektiv restaurace HARENDA.

Informace a objednávky na tel. č.:  603 102 063 nebo e-mail: harenda@ala-gastro.cz

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2019 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies